Personvern

Informasjonskapsler, såkalte ”cookies” på brukerens egen maskin gjenkjennes av nettsteder og applikasjoner på internettsider. Informasjonskapslene er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker nettstedet vårt. Les alltid sikkerhets- og personverninnstillinger i nettleseren du benytter. Du kan avvise all bruk av informasjonskapsler. Vær klar over at om du setter for sterke begrensinger i nettleseren kan det føre til at noen tjenester slutter å virke.

Lesetreneren.no benytter informasjonskapsler til å huske hvilke innstillinger som er gjort i lesetreneren. Formålet er at brukeren skal slippe å angi disse hver gang tjenesten brukes. Lesetreneren.no bruker informasjonskapsler til å huske innstillinger, slik som egendefinerte ordlister, hastighet på visning av ord, fargevalg med mer.

Levetiden til informasjonskapslene brukt i lesetreneren.no er satt til ett år, dvs like lenge som et abonnement på tjenesten varer (maks). Har du ytterligere informasjon om informasjonskapslene på lesetreneren.no kan du sende en forespørsel via kontaktskjema.

Utskrift E-post